Zorgvervoer

Taxi One bij Groene Hart Ziekenhuis Gouda

Taxi-One brengt dagelijks vele passagiers naar het Groene Hart Ziekenhuis Gouda.

Aangezien wij begrijpen dat de aanleiding of omstandigheden om van ons zorgvervoer gebruik te maken niet altijd even prettig te noemen zijn schenken wij hier extra aandacht aan.

Helaas is het zo dat steeds meer mensen zijn aangewezen op het zorgvervoer. Zorgvervoer betekent medisch noodzakelijk vervoer, Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vervoer naar het ziekenhuis of naar de fysiotherapeut.

De mogelijkheid bestaat dat deze kosten vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Met een aantal van hun heeft Taxi-One vast afspraken gemaakt om u conform de voorwaarden van de zorgverzekeraar naar uw bestemming te vervoeren.

Wij begeleiden u met de grootste zorg naar alle ziekenhuizen, zorgcentra en klinieken in geheel Nederland en eventueel daar buiten. Taxi-One heeft zich ook gespecialiseerd in het vervoer van mensen die extra zorg nodig hebben.

Heeft u nog algemene vragen of wilt u misschien vragen hoe u een machtiging kunt verkrijgen, aarzel niet en neem contact met Taxi-One op. Wij kunnen u hierin adviseren of wij nemen zelf contact met uw zorgverzekeraar op.

Ook rolstoelafhankelijke passagiers zijn bij Taxi-One aan het juiste adres.