0182-538769

Mogelijkheden zakelijk vervoer

Taxi-One B.V. biedt verschillende zakelijke diensten aan. Het kan gaan om Personenvervoer voor uw klanten of werknemers. Ook kan het voorkomen dat u in verband met de werkdruk een priv├ęchauffeur wilt inzetten. Daarnaast kunnen wij ook het vervoer van (kleine) pakketen verzorgen.

Voor meer informatie omtrent prijzen en voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Koerier

Naast het personenvervoer biedt TAXI-ONE B.V. ook een koeriersdienst aan. Wij kunnen tegen zeer concurrerende tarieven uw spoedpakketten op de gewenste bestemming afleveren.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Woon- Werkvervoer

TAXI-ONE BV, "uw Partner" in vervoer. Wij spelen snel in op een noodsituatie binnen uw bedrijf.

Heeft, of bent u een werknemer die vanwege een blessure of andere handicap niet in staat is om op en neer naar het werk te reizen? Is deze medewerker eigenlijk niet te missen op de werkvloer?  Vraag dan een offerte op voor tijdelijk of vast woon- werkvervoer.

Lees meer: Woon- Werkvervoer

Vervoer Zakenrelaties

Met TAXI-ONE B.V kunt u als bedrijf of instelling afspraken maken voor het verrichten van structurele vervoersopdrachten ten behoeve van bijvoorbeeld het vervoer van zakenrelaties of werknemers.

TAXI-ONE B.V. is vertrouwd met ritten naar bijvoorbeeld vliegvelden, congrescentra en internationale treinstations. Betrouwbaar, discreet en veilig verzorgen wij uw transfer, zakelijke rondrit of sightseeing tour.

Op aanvraag bieden wij ook de mogelijkheid om met Pin of Creditcard te betalen.


Copyright 2015 Gouda-Webdesign