Zakelijk

Taxi-One B.V. biedt verschillende zakelijke diensten aan. Het kan gaan om Personenvervoer voor uw klanten of werknemers. Ook kan het voorkomen dat u in verband met de werkdruk een privéchauffeur wilt inzetten. Daarnaast kunnen wij ook het vervoer van (kleine) pakketen verzorgen.

Voor meer informatie omtrent prijzen en voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Koerier

Naast het personenvervoer biedt TAXI-ONE B.V. ook een koeriersdienst aan. Wij kunnen tegen zeer concurrerende tarieven uw spoedpakketten op de gewenste bestemming afleveren.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Woon- Werkvervoer

TAXI-ONE BV, "uw Partner" in vervoer. Wij spelen snel in op een noodsituatie binnen uw bedrijf.

Heeft, of bent u een werknemer die vanwege een blessure of andere handicap niet in staat is om op en neer naar het werk te reizen? Is deze medewerker eigenlijk niet te missen op de werkvloer? Vraag dan een offerte op voor tijdelijk of vast woon- werkvervoer.

Met onze scherpe tarieven wordt het erg interessant om door ons het dagelijkse vervoer van en naar de werkplek te verzorgen. Op die manier hoeft uw bedrijf geen capaciteit te missen, gedurende de tijd dat uw werknemer verminderd mobiel is. Wij zorgen ervoor dat uw personeelslid elke ochtend op tijd bij uw bedrijf arriveert en 's middags weer terug naar huis wordt gebracht. Voor ons is het "dagelijkse praktijk" en dus geen enkel probleem! Uw medewerkers zijn altijd op tijd aanwezig en kunnen de werkzaamheden als altijd voortzetten.

Misschien staat u er niet bij stil, maar een taxi, taxi-bus of mini-touringcar is in veel gevallen sneller, efficiënter, comfortabeler, veiliger en vaak voordeliger dan zelf rijden. Ook voor uw bedrijf! Vervoer per taxi kan een aantrekkelijke vervanging zijn voor woon- werkverkeer per auto of openbaar vervoer. De taxi vervoert uw personeel van deur tot deur, waarbij meerdere personen gecombineerd kunnen worden.

Woon- werkvervoer is de ideale oplossing voor bedrijven die verantwoord willen ondernemen!

Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Vervoer Zakenrelaties

Met TAXI-ONE B.V kunt u als bedrijf of instelling afspraken maken voor het verrichten van structurele vervoersopdrachten ten behoeve van bijvoorbeeld het vervoer van zakenrelaties of werknemers.

TAXI-ONE B.V. is vertrouwd met ritten naar bijvoorbeeld vliegvelden, congrescentra en internationale treinstations. Betrouwbaar, discreet en veilig verzorgen wij uw transfer, zakelijke rondrit of sightseeing tour.

Op aanvraag bieden wij ook de mogelijkheid om met Pin of Creditcard te betalen.