0182-538769

Rolstoelvervoer

 

personen-rolstoelvervoer1Ook voor rolstoelafhankelijke pasagiers biedt Look-Taxi vervoer aan.Look-Taxi verzorgt van deur tot deurvervoer zeker ook voor passagiers in een rolstoel. Met één of twee rolstoelen en daarnaast nog enkele lopende passagiers kunnen we u vervoeren.

Zorgvervoer bij Look-Taxi betekent klaarstaan voor mensen. Ook als u minder valide bent, zorgen wij voor een prettige taxirit van en naar uw bestemming. Voor een bezoek aan familie of vrienden, een dagje uit of een afspraak bij een medische instantie, kunt u als rolstoelgebruiker voor uw vervoer altijd bij Look-Taxi terrecht. De chauffeurs hebben een ruime ervaring en zijn u graag van dienst.

Onze rolstoelbussen zijn uitgerust met een liftsysteem om de rolstoel in de bus te plaatsen. Mede door de ervaren en behulpzame chauffeurs en de professioneel uitgeruste rolstoelvoertuigen maken wij de reis altijd veilig en comfortabel.

Graag maken wij voor u een passend voorstel. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op, of maakt u gebruik van ons contactformulier.


Copyright 2015 Gouda-Webdesign