0182-748002

Meerdaagse reizen

Heeft u met de familie of vereniging iets te vieren, of wilt u als bedrijf een paar dagen weg met uw werknemers voor het vergroten van de teamspirit? Ook voor meerdaagse reizen kunt u bij One-Tours terecht. Wij kunnen voor uw reisgezelschap een reis compleet naar wens samenstellen. In goed overleg organiseren wij voor u de perfecte reis op maat. Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van reizen naar bijvoorbeeld de Ardennen, de Eiffel, Parijs, M√ľnchen en parken zoals Euro Disney.

Ook biedt One-Tours op een aantal reeds vastgestelde data meerdaagse reizen aan, waaraan u kunt deelnemen. U kunt zich inschrijven met een groep, maar ook 1 of 2 personen is geen probleem. Bij voldoende inschrijvingen krijgt u van ons tijdig bericht dat de reis definitief wordt. Vraagt u gerust naar onze voorwaarden.

 

Op dit moment staan er geen meerdaagse reizen gepland!

 

Heeft U ook een leuk idee voor een meerdaagse reis of wenst u met uw groep liever een andere datum? Geef dit aan ons door en wij zullen deze dagen proberen in te plannen!

Neemt u gerust telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of maakt u gebruik van ons contactformulier.

taxi-one-gouda-logo-slimopweg

taxi-one-gouda-knv logo

taxi-one-gouda-logo sktb

 


Copyright 2015 Gouda-Webdesign