0182-748002

Dagtochten

Gezellig een dagje uit. Heerlijk ontspannen, want het vervoer is goed geregeld!

One-Tours B.V. kan van alles voor uw bedrijf, familie of vereniging verzorgen. Wij kunnen voor uw reisgezelschap een reis compleet naar wens samenstellen. In goed overleg organiseren wij voor u op maat de perfecte dag. Hierbij kunt u denken aan dagtochten naar Brugge, Antwerpen, Brussel, Maastricht maar ook naar trekpleisters als de Keukenhof, Avifauna, Drievliet, Madurodam, Dolfinarium, Blijdorp en bijvoorbeeld de Huishoudbeurs.

Ook biedt One-Tours op een aantal reeds vastgestelde data dagtochten aan, waaraan u kunt deelnemen. U kunt zich inschrijven met een groep, maar ook 1 of 2 personen is geen probleem. Bij voldoende inschrijvingen krijgt u van ons tijdig bericht dat de reis definitief wordt. Vraagt u gerust naar onze voorwaarden.

De volgende trips staan op dit moment gepland:

10 december 2014: Bezoek kerstmarkt Oberhausen; 25 Euro p.p.

13+14 december 2014: 2-daagse Kerstreis Düsseldorf

20+21 december 2014: Dickens Festijn Deventer

 

 Opstapplaatsen in overleg.

Heeft U ook een leuk idee voor een dagtocht of wenst u met uw groep liever een andere datum? Geef dit aan ons door en wij zullen deze dag proberen in te plannen !

Om te boeken kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0182-748002. Ook kunt gebruik maken van ons contactformulier.

taxi-one-gouda-logo-slimopweg

taxi-one-gouda-knv logo

taxi-one-gouda-logo sktb

 


Copyright 2015 Gouda-Webdesign