0182-538769

Testpagina

Deze informatie komt binnenkort beschikbaar.

Welkom bij Taxi-One Gouda B.V.

TAXI-ONE B.V. is een bedrijf dat de klant hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn duidelijk in de tijdsafspraken die gemaakt worden, komen met luxe, schone en schadevrije auto's voorrijden en werken met prettige en nette chauffeurs.

Onze chauffeurs staan 7 dagen per week en (indien gereserveerd) 24 uur per dag tot uw dienst. Zij beschikken allen over chauffeursdiploma's: uw borg voor veilig en gedegen vervoer. Vervoersveiligheid, service en vervoerscomfort zijn voor ons namelijk heel erg belangrijk. Om dit te kunnen garanderen werken wij met vakkundige, vriendelijke chauffeurs en een luxe en jong wagenpark. Van onze chauffeurs kunt u verwachten dat zij u op een correcte en uiterst vriendelijke wijze vervoeren van deur tot deur.

 

Voor onze touringcarafdeling zijn wij op zoek naar ervaren touringcarchauffeurs.

Interesse? Neem telefonisch of per mail contact met ons op!

 

 

Straattaxi

Taxi-One is het bedrijf dat voor u klaarstaat om u snel, comfortabel en veilig te brengen naar de bestemming van uw keuze, zoals het station, theater of gewoon voor een ritje naar het centrum. Ook is de taxi een goed alternatief om u vanuit het uitgaansleven veilig naar huis te brengen.
Dit kan al voor € 12,50 binnen Gouda, indien minimaal 4 uur van te voren telefonisch besteld.

Onze taxi's rijden zeven dagen per week, vanaf diverse standplaatsen (NS station of vanaf de binnenstad) en op bestelling. Uiteraard beperkt ons vervoersgebied zich niet tot de regio Gouda. Ook nationaal en internationaal kunnen wij u tegen zeer scherpe tarieven van dienst zijn. Wij zullen u altijd via de meest economische route veilig op uw plaats van bestemming brengen.

Wij proberen een snelle service te verlenen maar bij grote drukte wordt er wel een eerlijke wachttijd opgegeven. Mocht deze opgegeven tijd door omstandigheden uitlopen, wordt u, indien mogelijk, teruggebeld. Nog beter is het als u vooraf kunt reserveren, telefonisch of per e-mail. Dan kunnen wij uw rit inplannen en bent u zeker van snel, probleemloos en comfortabel vervoer. Voor ritten over langere afstanden is het mogelijk interessante prijsafspraken te maken.

 taxi-one-gouda
taxi-one-gouda-bv-reeuwijktaxi-one-gouda-15-personen-bus

 

 

 

Theatertaxi

In samenwerking met de Goudse Schouwburg biedt TAXI-ONE B.V. de THEATERTAXI aan. De theatertaxi is een vorm van deeltaxi. Verschillende klanten van verschillende adressen worden gezamenlijk van en naar de Schouwburg gebracht. Op deze manier kunnen wij u tegen een zeer aantrekkelijk tarief vervoeren. U spreekt met ons in overleg een ophaaltijdstip af, zodat wij u op tijd bij de schouwburg kunnen brengen. Om combinaties mogelijk te maken hanteren wij een speling van 10 minuten aan beide kanten van het ophaaltijdstip.

Voordelen:

  • geen parkeerproblemen en parkeerkosten
  • zeker op tijd bij de schouwburg aanwezig
  • vast aantrekkelijk tarief
  • een lekker drankje nuttigen

Tarieven:

Van/Naar de Goudse Schouwburg tegen een vaste prijs per persoon op basis van enkele reis. Voor de eerste 2 personen gelden de volgende tarieven. Vanaf de derde persoon geldt een toeslag van €1,50 per persoon indien deze vanaf hetzelfde adres opgehaald wordt.

  • € 3,75 p.p. : Gouda
  • € 5,00 p.p. : Moordrecht, Haastrecht, Stolwijk, Gouderak en Reeuwijk-brug
  • € 7,00 p.p. : Waddinxveen en Reeuwijk-dorp
  • € 9,00 p.p. : Boskoop en Bodegraven
  • andere plaatsen op aanvraag
  • grotere groepen op aanvraag

Reserveren:

Reserveren kan tot 16.00 uur op de dag van de voorstelling. U kunt zowel via de mail als per telefoon een reservering plaatsen.

Taxi-one-Goudse-SchouwburgTaxi-One-Logo-theater-taxi-goudse-schouwburg

Subcategorieën

Mogelijkheden zakelijk vervoer

Taxi-One B.V. biedt verschillende zakelijke diensten aan. Het kan gaan om Personenvervoer voor uw klanten of werknemers. Ook kan het voorkomen dat u in verband met de werkdruk een privéchauffeur wilt inzetten. Daarnaast kunnen wij ook het vervoer van (kleine) pakketen verzorgen.

Voor meer informatie omtrent prijzen en voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.