0182-748002

Welkom bij One-Tours B.V.

One-Tours B.V. is een vooruitstrevend touringcarbedrijf in de Goudse regio. De bussen die wij als touringcarbedrijf leveren zijn geschikt voor groepen variĆ«rend van 15 tot 87 personen. One-Tours beschikt over 11 bussen en touringcars. Door zowel de ideale link met ons taxi-bedijf, Taxi-One B.V. en de prettige samenwerking met collega touringcarbedrijven zijn wij in staat het vervoer te verzorgen van 1 tot 525 personen.

Onze chauffeurs

De inzet van onze chauffeurs is gericht op veiligheid, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Onze chauffeurs hebben dan ook een gedegen opleiding achter de rug en worden continu getraind door middel van opleidingen en cursussen. De bij de wet verplichte rij- en rusttijden zorgen ervoor dat onze chauffeurs altijd uitgerust achter het stuur zitten. Kortom, veelzijdige vaklieden die ervoor zorgen dat niet alleen u, maar ook uw bagage veilig aankomt.

Wij zijn op dit moment per direct op zoek naar ervaren touringcarchauffeurs.

Interesse? Neem telefonisch op per mail contact met ons op!

 

Maatwerk

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten busvervoer zoals schoolreisjes, dagtochten, meerdaagse reizen, groepsuitjes, bedrijfsuitjes, familiedagen tot groepsvervoer bij grote evenementen. Wij vinden het een uitdaging om samen met U de perfecte oplossing te vinden voor uw aanvraag. Rekening houdend met al uw wensen en eisen zorgen wij voor een scherpe vrijblijvende offerte op maat.


Copyright 2015 Gouda-Webdesign